Étlapok

Hírlevél

Mobul sablonja nem található blocksearch

Orien 6 Fish Cat &Kitten 6,8Kg

Orien 6 Fish Cat &Kitten 6,8Kg

Orien 6 Fish Cat &Kitten 6,8Kg

A szállítás menüben megjelölt településekre

ingyenes házhozszállítás!

Bővebb leírás


17 500Ft‎ Áfával

Orien 6 Fish Cat &Kitten 6,8Kg

NYUGATRÓL A CSENDES-ÓCEÁN, KELETRŐL AZ ATLANTI- ÓCEÁN MOSSA KANADA PARTJAIT, A HATALMAS VIZEKET AZ ÉSZAKI-JEGES-TENGER KAPCSOLJA ÖSSZE, AMELLETT AZ ORSZÁGBAN RENGETEG TISZTA TÓ IS TALÁLHATÓ; EZ A SZERENCSÉS TERMÉSZETI ADOTTSÁG TETTE LEHETŐVÉ A VILÁG LEGJOBB HALAS MACSKAELEDELÉNEK MEGALKOTÁSÁT.

Az ORIJEN 6 HAL tökéletesen kielégíti a macska tápanyagszükségletét; bőséges fehérjékben és zsírokban a gyártás során felhasznált nagy mennyiségű (80 %) halhúsnak köszönhetően. A háromféle tengeri hal – lazac, hering és lepényhal- a Csendes-óceán észak-nyugati vizeiből származik, az édesvízi halakat – fehérhal, süllő és csuka- az északi hideg tavakban halásszák.

A gabonamentes és alacsony szénhidráttartalmú ORIJEN talán leginkább illeszkedik a macska természetes táplálékához, amely nem nélkülözheti a gyümölcsöket, zöldségeket és gyógyfüveket; a tengeri moszatok, a tőzegáfonya, a körömvirág stb. nélkülözhetetlen része az újra felfedezett (korszerű) ősi étrendnek.

A termék kizárólag a díjnyertes gyárunkban készül, Kanada Alberta tartományában. Higgyen nekünk, a szeretett macskája megérdemli a világ egyik legjobb halas eledelét!

Összetétel:

Friss csontozott lazac (20 %), lazachúsliszt (17 %), heringhúsliszt (10 %), friss csontozott hering (8 %), friss csontozott süllő (5 %), friss csontozott tavi fehérhal (5 %), lazacolaj (tartósítva kevert tokoferolokkal) (5 %), russet burgonya, fehér halhúslisztek (4 %), édesburgonya, borsó, napon szárított lucerna, borsórost, friss csontozott lepényhal (3 %), friss csontozott északi csuka (3 %), moszat, spárgatök, cikóriagyökér, sárgarépa, spenót, répalevél, alma, tőzegáfonya, fekete áfonya, édesgyökér, angyalgyökér, görögszéna, körömvirág, édeskömény, borsmentalevél, kamilla, gyermekláncfű, csombord, rozmaring, A-vitamin, D3-vitamin, E-vitamin, niacin, tiamin-mononitrát, riboflavin, kalcium-pantotenát, piridoxin, folsav, biotin, B12-vitamin, cink-proteinát, vas-proteinát, mangán-proteinát, réz-proteinát, szelén élesztő, Lactobacillus acidophilus, Enterococcus faecium.

A felhasználók még nem véleményezték a terméket.

Csak regisztrált felhasználók szólhatnak hozzá.

Kosár  

A kosár üres

Szállítás 0Ft‎
Adó 0Ft‎
Összesen 0Ft‎

Az árak az Áfát tartalmazzák

Kosár Fizetés